Saltar al contenido

¿Cómo vincular un teclado inalambrico?

febrero 4, 2022
¿Cómo vincular un teclado inalambrico?

Logitech y-x5a77 parjenje

Za nastavitev, uporabo ključa Office ali ključa Emoji potrebujete računalnik z operacijskim sistemom Windows 11 s podporo za Bluetooth 4.0 ali novejšo različico. Ta tipkovnica podpira funkcijo Swift Pair v sistemu Windows 11 za hitrejše seznanjanje.

Za nastavitev potrebujete računalnik z operacijskim sistemom Windows 10 s podporo za Bluetooth 4.0 ali novejšo različico. Ta tipkovnica podpira funkcijo Swift Pair v operacijskem sistemu Windows 10 za hitrejše seznanjanje. Če želite uporabljati tipko Office ali tipko Emoji, potrebujete računalnik z operacijskim sistemom Windows 10 različice 1903 ali novejše.

Povejte ljudem, če ste , , ali pa ste v obdobju med . Pritisnite tipko Emoji in izberite emojije, ki za vas povedo vse. S tipko Emoji lahko hitro dodajate emojije – tako kot v telefonu.

Tipkovnica Bluetooth se ne poveže

Logitechove brezžične tipkovnice ponujajo udobje in svobodo brez kablov, vendar morate pred začetkom tipkanja pravilno povezati tipkovnico. Povezava je podobna pri več modelih tipkovnic. Ker gre za naprave “priključi in uporabi”, vam za uporabo tipkovnice ni treba ročno namestiti programske opreme, vendar Logitech ponuja dodatno programsko opremo, ki nekaterim tipkovnicam doda dodatne funkcije.

Brezžični sprejemnik USB, ki je priložen tipkovnici Logitech, vstavite v odprto režo USB v računalniku. Če je bila tipkovnica dobavljena z brezžičnim podaljševalnikom, lahko z njim povečate domet. Logitech priporoča uporabo podaljševalnika z namiznimi računalniki. Podaljševalnik priključite v odprto vtičnico USB, nato pa v podaljševalnik priključite brezžični sprejemnik.

Nasvet Če je bila tipkovnici priložena plošča, namestite programsko opremo Logitech SetPoint, ki jo vsebuje, da dodate medije in prilagoditve tipke F. Če želite pridobiti programsko opremo SetPoint z Logitechovega spletnega mesta, si oglejte razdelek Viri.

Kako povezati brezžično tipkovnico Logitech

Moja jabolčna brezžična tipkovnica se je prenehala povezovati z operacijskim sistemom Windows 10. Zdaj, ko skušam vzpostaviti parjenje prek nastavitev, sem pozvan k vnosu gesla za tipkovnico, namesto da bi mi bila zagotovljena gesla za parjenje naprave. S tipkovnico ne morem ničesar vnesti. Vnos štirih ničel s tipkovnico prenosnega računalnika ne deluje. Poskusil sem odstraniti gonilnike bluetooth in jih ponovno namestiti. To ni pomagalo. Kakšen nasvet?

  ¿Cómo poner el teclado en Google?

Z novimi brezžičnimi tipkovnicami in ploščicami na dotik Apple morate napravo najprej povezati z računalnikom prek kabla USB-USC-C. Ko nato v sistemu Windows 10 odprete razdelek Bluetooth, boste videli to tipkovnico in jo boste lahko seznanili.

Tipkovnica Mofii kako vzpostaviti povezavo

Vaša škatla z izdelkom bo verjetno vsebovala naslednje elemente: brezžično tipkovnico, brezžično miško, brezžične sprejemnike, baterije (če jih ni, jih boste morda morali priskrbeti sami), programsko opremo (običajno na CD-ju) in navodila proizvajalca.

Če česa pogrešate, se obrnite na prodajalca, pri katerem ste kupili opremo, ali na proizvajalca. Različni izdelki imajo različne zahteve, zato preverite priložena navodila, če jih imate.

Tipkovnico in miško postavite na udobno mesto na pisalni mizi. Pri nameščanju nove opreme upoštevajte pravilno ergonomijo. S pravilno odločitvijo zdaj lahko preprečite sindrom karpalnega kanala in tendonitis v prihodnosti.

Po priključitvi sprejemnika bo računalnik začel konfigurirati strojno opremo za uporabo. Ko bo konfiguracija končana, se bo na zaslonu verjetno prikazalo sporočilo, podobno kot “Vaša nova strojna oprema je zdaj pripravljena za uporabo”.

Če tipkovnica ali miška ne deluje, preverite, ali ni motenj in ali je oprema v dosegu sprejemnika. Preverite tudi informacije o odpravljanju težav, ki so verjetno priložene navodilom proizvajalca.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad